Website bouw

Plan van aanpak door Promesys

Bent u op zoek naar een ervaren professional voor uw website bouw, dan bent u hier aan het juiste adres. Ik kan u begeleiden bij het gehele traject van uw website bouw:

Hosting

Zo begin ik met het registreren van een domeinnaam en het inrichten van de server. Denk hierbij ook aan het installeren van een SSL certificaat en het inrichten van een backup procedure.

Website bouw

Bij de website bouw maak ik zoveel mogelijk gebruik van standaard pakketen zoals WordPress. Deze software heeft zich al vele jaren bewezen. Zodoende hoeft het wiel niet opnieuw te worden uitgevonden. De website worden volledig responsive d.w.z. dat deze op allerlei verschillende apparaten goed getoond worden. Verder zal ik zal de website zo inrichten, zodat deze optimaal vindbaar wordt voor zoekmachines.

Training

Nadat de website bouw is afgerond zal ik voor de gebruikers een training verzorgen. Hierbij zal ik alle facetten van het systeem behandelen en uitleggen hoe de teksten het beste geschreven kunnen worden, zodat deze maximaal vindbaar worden. Een ander belangrijk onderdeel van de training is Google Analytics. Met deze tool kan men de bezoeken op de website analyseren.

Beheer

Na oplevering kan ik tevens zorgen voor het beheren van de server. Hierbij zal ik de server 24/7 in de gaten gehouden en in geval van uitval kan ik dan meteen reageren. Daarbij zal ik server up-to-date houden met de laatste beveiligingsupdates.

Op zoek naar een full service web designer in de buurt van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch? Neem dan contact op met Promesys IT!

Chris en ik hebben samengewerkt sinds de oprichting van AutoPersmap.nl. Chris maakte het mogelijk dat een goed idee op papier ook goed online bleek uit te pakken. In de afgelopen drie jaar heb ik Chris leren kennen als een goed professional in zijn vak, creatief in het vinden van online-oplossingen, nauwgezet als het gaat om afspraken en, bovenal, als een uitermate prettig persoon.

Hein van DamOwner Magazines & More