Netwerk beheer

Voor veel bedrijven is het zelf in dienst nemen van een netwerk beheerder een te hoge kostenpost. Het netwerk beheer is daarmee vaak een ondergeschoven kindje.

De gevolgen hiervan komen vaak tot uiting in:

  • Trage computer systemen
  • Slechte wifi verbinding
  • Slechte beveiliging
  • Relatief veel storingen
  • Klagende gebruikers

Advisering

Ik kan u helpen met een goed advies voor uw computer netwerk waarbij u klaar bent voor de toekomst. Het doel van het advies is om het netwerk beheer te minimaliseren en de functionaliteit van het netwerk te maximaliseren.

Netwerk beheer

Tegenwoordig worden veel applicaties ook in de cloud aangeboden, denk hierbij aan G-Suite van Google. Werken in de cloud heeft veel voordelen zoals het overal kunnen werken waar een internet verbinding beschikbaar is. Ik kan dit zo voor u inrichten, dat het netwerk beheer tot een minimum beperkt wordt.

Monitoring

Tevens kan ik monitoring inrichten zodat mogelijke problemen kunnen worden gesignaleerd en voorkomen voordat ze zich aandienen. U kunt hierbij denken aan het vollopen van een harde schijf op een server of de downtime van uw website.

Netwerk beveiliging

Daarnaast is het belangrijk dat u uw computer netwerk goed beveiligd tegen ongewenst bezoek van buiten, zat de gegevens die op het netwerk zijn opgeslagen alleen toegankelijk zijn voor de personen die daartoe gemachtigd zijn.

Bent u op zoek naar iemand die uw netwerk beheer uit handen kan nemen in de buurt van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch? Neem dan contact op met Promesys IT!

Netwerk beheerder bij Promesys

Chris en ik hebben samengewerkt sinds de oprichting van AutoPersmap.nl. Chris maakte het mogelijk dat een goed idee op papier ook goed online bleek uit te pakken. In de afgelopen drie jaar heb ik Chris leren kennen als een goed professional in zijn vak, creatief in het vinden van online-oplossingen, nauwgezet als het gaat om afspraken en, bovenal, als een uitermate prettig persoon.

Hein van DamOwner Magazines & More