IT consultant

Bent u op zoek naar een IT consultant op het gebied van websites of e-commerce dan bent u hier aan het juiste adres. Consultancy op het gebied van internet, is wat ik doe!

Ik kan u adviseren bij het opzetten van een goede internetstrategie voor uw bedrijf of een second opinion doen van een internet vraagstuk.

Of heeft u een project waar u externe hulp bij nodig heeft? Ik kan het project inrichten, opstarten en tot een succesvol resultaat brengen. Ik heb ruime ervaring als projectmanager. Zo heb ik deze rol vervult bij grote internetprojecten als seat.nl, skoda.nl, loi.nlcda.nl en tudelft.nl. Tevens ben gecertificeerd professional scrum master en gecertificeerd professional product owner.

Van idee tot realisatie en van strategie tot beheer. Als internet consultant kan ik het gehele traject begeleiden.

Het succes van dergelijke trajecten hangt ook grotendeels af van de gebruikers van het systeem. Daarom verzorg ik ook trainingen, zodat gebruikers het maximale kunnen halen uit het systeem! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het helpen van bedrijven bij de digitale transformatie. Door mijn jaren lange ervaring als IT consultant kan ik sparren met de mensen op de werkvloer en directie. En sla de brug tussen de mensen, de processen en systemen!

Op zoek naar een IT consultant op het gebied van internet of e-commerce in de buurt van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch? Neem dan contact op met Promesys IT!

 
IT Consultant bij Promesys

Chris en ik hebben samengewerkt sinds de oprichting van AutoPersmap.nl. Chris maakte het mogelijk dat een goed idee op papier ook goed online bleek uit te pakken. In de afgelopen drie jaar heb ik Chris leren kennen als een goed professional in zijn vak, creatief in het vinden van online-oplossingen, nauwgezet als het gaat om afspraken en, bovenal, als een uitermate prettig persoon.

Hein van DamOwner Magazines & More